Vacature

Cybersoek is op zoek naar een:
Assistent-manager Cyberspaces (24 uur)

Over Cybersoek
Mensen zijn permanent online om te leren, te werken, te ontspannen, te winkelen en anderen te ontmoeten. Toch kan ruim 20% van de bevolking niet mee in deze digitale ratrace. Cybersoek is een platform voor digitale zelfredzaamheid, door ondersteuning en educatie, waar Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten rondom computervragen.
Cybersoek zoekt een Assistent-manager Cyberspaces die ervoor zorgt dat onze ontmoetingsruimtes veilige en comfortabele plekken zijn om te komen én te werken.
Wekelijks nemen er 650 mensen deel aan programma’s – gericht op het wegnemen van de oorzaken van digitale laaggeletterdheid – in de vorm van een cursus, bijeenkomst of open inloop. Dit aanbod vindt plaats op de hoofdlocatie in Amsterdam Oost en bij samenwerkingspartners in vijf andere stadsdelen. Het divers samengestelde en bevlogen team van Cybersoek bestaat uit een managementteam onder leiding van de directeur: Hoofd Cyberspaces (vacant), Hoofd Cyberacademy, Hoofd Cyberbank en Hoofd Development. Het team bestaat uit 10 medewerkers, 20 freelancers en 55 vrijwilligers. De omvang van de organisatie is in drie jaar tijd verdubbeld.

Jouw rol
Jij staat 3-4 dagen in de week op de werkvloer en bent verantwoordelijk binnen Cybersoek voor het gebruik en het onderhoud en beheer van onze hoofdlocatie in Oost, onze inventaris en de apparatuur. Jij bent van alle markten thuis, pakt aan en pakt op en voelt je comfortabel op verschillende niveaus binnen de stichting. Jij stuurt het kleine team van huishoudelijke medewerkers en telefonisten aan. Je bent ondersteunend aan het Hoofd Cyberspaces (dit is een nieuw vorm te geven functie en vacant).

Wie wij zoeken
· Je bent handig en praktisch ingesteld.
· Je bent geduldig en kan in uiteenlopende situaties richting geven aan je collega’s.
· Je bent oprecht betrokken bij iedereen die over de vloer komt.
· Je bent nieuwsgierig, luistert goed en communiceert helder (mondeling en schriftelijk).
· Jouw computervaardigheden zijn uitstekend.
· Jij creëert een klimaat waarin medewerkers en vrijwilligers prettig functioneren.

Cybersoek ondersteunt de Code Diversiteit en Inclusie. Bij onze organisatie staan gelijke kansen centraal en streven we naar diversiteit en inclusie in ons team. Cybersoek wil dat de digitale wereld voor iedereen toegankelijk is. Een inclusieve ruimte voor onze bezoekers en medewerkers. Daarom moedigen wij mensen met een bi- of interculturele achtergrond, mensen met een arbeidsbeperking (en mensen onderdeel van gemarginaliseerde groepen) nadrukkelijk aan om te solliciteren.

Wat heeft Cybersoek te bieden?
Cybersoek is een inclusieve samenleving in het klein. Hier ben je van betekenis. Je ontmoet dagelijks nieuwe mensen, legt waardevolle verbindingen en verkent steeds een onbekende horizon. We hechten waarde aan autonomie en vertrouwen, houden van talent en zijn betrokken naar elkaar. Het betreft een contract voor een jaar, met uitzicht op verlenging. We zijn aangesloten bij CAO Sociaal Werk, dus je hebt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is conform schaal 7.

Hoe kun je solliciteren?
We leren je graag kennen. Stuur je motivatie (dat kan in de vorm van een brief, video of anders) en Curriculum Vitae voor 14 februari 2023 naar Cybersoek onder vermelding van Assistent-manager Cyberspaces naar [email protected] Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kan je mailen naar onze directeur [email protected] Op maandag 20 februari voeren we de eerste gesprekken. Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag bij indiensttreding.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Team Cybersoek

Zo blij!

Zo blij!

Ik vond emailen en videobellen altijd best ingewikkeld. Ik ben zo blij dat de behulpzame mensen van Cybersoek mij hebben geholpen het beter te begrijpen.

Amir

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Klik hier

X