Steun Cybersoek met een donatie

Steun Cybersoek met een donatie

1 op de 5 mensen kan níet meedoen in de online wereld. Ontwikkelaars van nieuwe technologieën staan té ver af van de leefwereld van deze eindgebruikers. De digitale omgevingen zijn zo complex dat een substantieel deel van de bevolking ze niet kan gebruiken. Met educatie op maat biedt Cybersoek ondersteuning aan mensen met een grote afstand tot de online wereld. Want digitaal zelfredzaam zijn kan vaak niet in je eentje.

Wil jij ons steunen en bijdragen aan het verkleinen van digitale ongelijkheid en verhogen van digitale inclusie? Dat kan. Je kunt hieronder direct doneren of een gift overmaken ten name van ‘Stichting Cybersoek’ onder vermelding van ‘Gift’ op bankrekeningnummer:
NL 09 INGB 0657 7958 52

Doneer hier:

“Cybersoek is de wereld in het klein, en dat is een hele mooie! Iedereen die vragen heeft over de digitale samenleving is welkom. Het maakt niet uit wat je leeftijd, achtergrond of uitdaging is. We luisteren goed naar de behoefte en passen ons aanbod nauwkeurig aan. Hier ontmoeten we elkaar en groeien we samen verder.”

ANBI Status Cybersoek: jouw donatie wordt goed besteed

Cybersoek beschikt over een ANBI-verklaring. Die garandeert dat de Belastingdienst Cybersoek erkent als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Dat kan, afhankelijk van persoonlijke omstandigheden, fiscale voordelen opleveren voor donateurs.

Tijd nemen

Tijd nemen

Als je niet online bent, dan hoor je er eigenlijk niet bij. Het voelt alsof je vergeten bent. Zo van: als je niet mee kan, dan laten we je achter. En om je heen zie je vrienden en kennissen die het allemaal wel kunnen. Je voelt je dan echt wel eenzaam. Bij Cybersoek nemen mensen echt de tijd voor je. Dat is zo fijn.

Lisa

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Klik hier

X