De school voor ouders (vol)

De school voor ouders (vol)

De school voor ouders is een taal/digitale vaardigheden cursus speciaal voor ouders, deze cursus is online te volgen en/of op locatie. Kleine groepjes ouders worden ingedeeld op taalniveau en persoonlijk begeleid door een taalcoach. Wekelijks ontvangen de deelnemers video’s en opdrachten die ze doen in een eigen werkboek. Ook zijn er optioneel iedere week extra online themalessen bij te wonen en is er met de taalcoach wekelijks contact via Zoom of tijdens een fysieke les. Dagelijks kunnen ze hun ervaringen uitwisselen in de appgroep en vragen stellen aan iemand van Cybersoek.

Wil je:
Nederlands leren via Whatsapp?
Hulp bij computervragen en handige websites ontdekken?
Andere ouders online en/of offline ontmoeten?
Extra online taalles?
Persoonlijke begeleiding en oefeningen die je zelf maakt?
Voor wie?

Voor anderstalige ouders, van beginner tot en met B2 niveau. Je wordt ingedeeld op taalniveau en krijgt op jouw niveau materiaal en een werkboek thuis gestuurd. Wel kost het je wekelijks een paar uur tijd.

Op dit moment geven we de cursus online (verschillende groepen), in Oost, in Zuid en in Zuidoost.

Deze cursus is al begonnen en vol. Wil je graag op de wachtlijst neem dan contact op met [email protected] / 06 12574309.

 

Waar / wanneer kan ik meedoen?

january, 2022

Zo blij!

Zo blij!

Ik vond emailen en videobellen altijd best ingewikkeld. Ik ben zo blij dat de behulpzame mensen van Cybersoek mij hebben geholpen het beter te begrijpen.

Amir
X