De school voor ouders

De school voor ouders

De school voor ouders is een taal/digitale vaardigheden cursus speciaal voor ouders, deze cursus is online te volgen en/of op locatie. Kleine groepjes ouders worden ingedeeld op taalniveau en persoonlijk begeleid door een taalcoach. Wekelijks ontvangen de deelnemers video’s en opdrachten die ze doen in een eigen werkboek. Ook zijn er optioneel iedere week extra online themalessen bij te wonen en is er met de taalcoach wekelijks contact via Zoom of tijdens een fysieke les. Dagelijks kunnen ze hun ervaringen uitwisselen in de appgroep en vragen stellen aan iemand van Cybersoek.

Wil je:
Nederlands leren via Whatsapp?
Hulp bij computervragen en handige websites ontdekken?
Andere ouders online en/of offline ontmoeten?
Extra online taalles?
Persoonlijke begeleiding en oefeningen die je zelf maakt?
Voor wie?

Voor anderstalige ouders, van beginner tot en met B2 niveau. Je wordt ingedeeld op taalniveau en krijgt op jouw niveau materiaal en een werkboek thuis gestuurd. Wel kost het je wekelijks een paar uur tijd.

De school voor ouders gaat vanaf begin maart weer beginnen met taal- en computerlessen in Cybersoek in Amsterdam-Oost en drie online trainingen voor ouders.

Meer informatie: [email protected]

Meld je nu aan: 06-12574309.

 

Waar / wanneer kan ik meedoen?

november, 2022

Tijd nemen

Tijd nemen

Als je niet online bent, dan hoor je er eigenlijk niet bij. Het voelt alsof je vergeten bent. Zo van: als je niet mee kan, dan laten we je achter. En om je heen zie je vrienden en kennissen die het allemaal wel kunnen. Je voelt je dan echt wel eenzaam. Bij Cybersoek nemen mensen echt de tijd voor je. Dat is zo fijn.

Lisa

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Klik hier

X