Vacature

Cybersoek is op zoek naar een:

Hoofd Cyberspaces (32 uur)

Per maart 2022

Over Cybersoek
Mensen zijn permanent online om te leren, te werken, te ontspannen, te winkelen en anderen te ontmoeten. Toch kan ruim 20% van de bevolking niet mee in deze digitale ratrace. Cybersoek is een platform voor digitale zelfredzaamheid, door ondersteuning en educatie, waar Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten rondom computervragen.
Cybersoek zoekt een Hoofd Cyberspaces (nieuw vorm te geven functie) die ervoor zorgt dat onze ontmoetingsruimtes veilige en comfortabele plekken zijn om te komen én te werken.Wekelijks nemen er 650 mensen deel aan programma’s – gericht op het  wegnemen van de oorzaken van digitale laaggeletterdheid – in de vorm van een cursus, bijeenkomst of open inloop. Dit aanbod vindt plaats op de hoofdlocatie in Amsterdam Oost en bij samenwerkingspartners in vijf andere stadsdelen. Het divers samengestelde en bevlogen team van Cybersoek bestaat uit een managementteam onder leiding van de directeur: Hoofd Cyberspaces, Hoofd Cyberacademy, Hoofd Cyberbank en Hoofd Development. Het team bestaat uit 10 medewerkers, 20 freelancers en 55 vrijwilligers. De omvang van de organisatie is in drie jaar tijd verdubbeld.

Jouw rol
Jij staat 5 dagen in de week op de werkvloer en bent verantwoordelijk binnen Cybersoek voor de dagelijkse gang van zaken in de Cyberspaces, zodat iedereen zijn werk goed uitvoert. Jij bent van alle markten thuis, pakt aan en pakt op en voelt je comfortabel op verschillende niveaus binnen de stichting. Als gezicht van de Cyberspaces ben je een echte netwerker en verbinder binnen en buiten de organisatie. In samenwerking met de directeur stuur je binnen het personeelsbeleid het team (inclusief freelancers én vrijwilligers) aan om de doelstellingen te behalen. Jij bereidt het operationeel en tactische beleid voor en realiseert dit en coördineert de bedrijfsvoering. In samenwerking met de administrateur houd je de financiën op orde. In samenwerking met de directeur stel je de jaarstukken op. Je legt verantwoording af aan de directeur.

Wie wij zoeken
· Je hebt HBO werk- en denkniveau.
· Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functies.
· Je bent zeer sterk in planmatig werken en het bewaken van deadlines. Je hebt grip op projecten, middelen en tijd. En je bent daarnaast ook praktisch ingesteld.
· Je bent een excellent leider en kan in uiteenlopende situaties richting geven en ontwikkelingen vormgeven.
· Je bent oprecht betrokken bij iedereen die over de vloer komt.
· Je bent nieuwsgierig, luistert goed en communiceert helder (mondeling en schriftelijk).
· Jouw computervaardigheden zijn uitstekend.
· Jij creëert een klimaat waarin medewerkers en vrijwilligers prettig functioneren.

Cybersoek ondersteunt de Code Diversiteit en Inclusie. Bij onze organisatie staan gelijke kansen centraal en streven we naar diversiteit en inclusie in ons team. Cybersoek wil dat de digitale wereld voor iedereen toegankelijk is. Een inclusieve ruimte voor onze bezoekers en medewerkers. Daarom moedigen wij mensen met een bi- of interculturele achtergrond, mensen met een arbeidsbeperking (en mensen onderdeel van gemarginaliseerde groepen) nadrukkelijk aan om te solliciteren.

Wat heeft Cybersoek te bieden?
Cybersoek is een inclusieve samenleving in het klein. Hier ben je van betekenis. Je ontmoet dagelijks nieuwe mensen, legt waardevolle verbindingen en verkent steeds een onbekende horizon. We hechten waarde aan autonomie en vertrouwen, houden van talent en zijn betrokken naar elkaar. Het betreft een contract voor een jaar, met uitzicht op verlenging. We zijn aangesloten bij CAO Sociaal Werk, dus je hebt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is conform schaal 10.

Hoe kun je solliciteren?
We leren je graag kennen. Stuur je motivatie (dat kan in de vorm van een brief, video of anders) en  Curriculum Vitae voor 14 februari 2023 naar Cybersoek onder vermelding van Hoofd Cyberspaces naar [email protected] Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kan je mailen naar onze directeur [email protected] Op maandag 20 februari voeren we de eerste gesprekken. Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag bij indiensttreding.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Team Cybersoek

Tijd nemen

Tijd nemen

Als je niet online bent, dan hoor je er eigenlijk niet bij. Het voelt alsof je vergeten bent. Zo van: als je niet mee kan, dan laten we je achter. En om je heen zie je vrienden en kennissen die het allemaal wel kunnen. Je voelt je dan echt wel eenzaam. Bij Cybersoek nemen mensen echt de tijd voor je. Dat is zo fijn.

Lisa

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Klik hier

X