DE SCHOOL VOOR OUDERS

DE SCHOOL VOOR OUDERS

 

De school voor ouders online is een taal/digitale vaardigheden cursus speciaal voor ouders via WhatsApp. Kleine groepjes ouders (gemiddeld 5) worden ingedeeld op taalniveau en persoonlijk begeleid door een taalcoach. Wekelijks ontvangen de deelnemers video’s en een werkboek per post met oefeningen. Ook zijn er optioneel iedere week extra online themalessen bij te wonen en is er met de taalcoach wekelijks contact via WhatsApp videobellen. Dagelijks kunnen ze hun ervaringen uitwisselen in de appgroep en vragen stellen aan iemand van Cybersoek.

Wil je:

Voor wie?
Voor anderstalige ouders, van beginner tot en met B2 niveau. Je wordt ingedeeld op taalniveau en krijgt op jouw niveau, materiaal en een werkboek thuis gestuurd. Omdat de cursus online is, maakt het niet uit waar je woont. Wel kost het je wekelijks een paar uur tijd.

Deze cursus is al begonnen en vol. Wil je graag op de wachtlijst komen mail of bel [email protected] / 06 12574309.

Deel dit op:

Tijd nemen

Tijd nemen

Als je niet online bent, dan hoor je er eigenlijk niet bij. Het voelt alsof je vergeten bent. Zo van: als je niet mee kan, dan laten we je achter. En om je heen zie je vrienden en kennissen die het allemaal wel kunnen. Je voelt je dan echt wel eenzaam. Bij Cybersoek nemen mensen echt de tijd voor je. Dat is zo fijn.

Lisa

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Klik hier

X