Vacature

Cybersoek is op zoek naar een:   

Projectmedewerker Cyberschool (X/V/M 20 uur p/w)  

Per mei/juni 2024 

 

Over Cybersoek   

Mensen zijn permanent online om te leren, te werken, te ontspannen, te winkelen en anderen te ontmoeten. Toch kan ruim 20% van de bevolking niet mee in deze digitale ratrace. Cybersoek is een platform voor digitale zelfredzaamheid, door ondersteuning en educatie, waar Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten rondom computervragen. Zo vinden we samen onze weg in de online wereld. 

   

We bieden ook computer inloop en cursussen aan in samenwerking met partners in vijf andere stadsdelen. Ons team bij Cybersoek is divers samengesteld en gedreven, bestaande uit 10 medewerkers, 20 freelancers en 60 vrijwilligers. De omvang van onze organisatie is in de afgelopen drie jaar verdubbeld. 

Over Cyberschool 
Cyberschool is een project in opdracht van de gemeente Amsterdam met een educatief programma op de computer. Kinderen (van 10 t/m 18 jaar) uit gezinnen met een minimuminkomen krijgen vanuit armoedevoorzieningen een laptop of tablet. Als voorwaarde om in aanmerking te komen volgen ze een computerworkshop bij Cybersoek waarin ze kennis maken met de computer en programma’s als Word, PowerPoint en het gebruik van internet.  

 

Jouw rol   

Jij bent een sociale spin in het web tijdens de uitvoer van de workshops. Je begeleidt de deelnemers die de computerworkshop volgen, staat de ouders te woord en begeleidt vrijwilligers op de vloer. Jij zorgt dat de eventuele spanning die de deelnemers voelen bij binnenkomst als sneeuw voor de zon verdwijnt en zwaait hen na afloop hartelijk uit met de uitnodiging dat ze bij computervragen altijd terugkomen. Je werkt in een team en wordt aangestuurd door de projectleider. Eventuele problemen signaleer jij en communiceer je met de projectleider zodat je samen een oplossing kan vinden.  

 

Wie wij zoeken   

 

Cybersoek ondersteunt de Code Diversiteit en Inclusie. Bij onze organisatie staan gelijke kansen centraal en streven we naar diversiteit en inclusie in ons team. Cybersoek wil dat de digitale wereld voor iedereen toegankelijk is. Een inclusieve ruimte voor onze bezoekers en medewerkers. Daarom moedigen wij mensen met een bi- of interculturele achtergrond, mensen met een arbeidsbeperking (en mensen onderdeel van gemarginaliseerde groepen) nadrukkelijk aan om te solliciteren.   

 

Wat heeft Cybersoek te bieden?   

Cybersoek is een inclusieve samenleving in het klein. Hier ben je van betekenis. Je ontmoet dagelijks nieuwe mensen, legt waardevolle verbindingen en verkent steeds een onbekende horizon. We hechten waarde aan autonomie en vertrouwen, houden van talent en zijn betrokken naar elkaar. Het betreft een contract voor een jaar. 

 

Wij bieden:  

 

Een fijne omgeving met een leuk enthousiast team en collega’s.  

 

Hoe kun je solliciteren?   
We leren je graag kennen. Stuur je motivatie (dat kan in de vorm van een brief, video of anders) en Curriculum Vitae voor 26 april 2024 naar Cybersoek onder vermelding van Projectmedewerker Cyberschool naar [email protected]. Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kan je mailen naar onze projectleider elise@cybersoek.nl. Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag bij indiensttreding.
  
We kijken uit naar je sollicitatie!   

   

Team Cybersoek  

 

Zo blij!

Zo blij!

Ik vond emailen en videobellen altijd best ingewikkeld. Ik ben zo blij dat de behulpzame mensen van Cybersoek mij hebben geholpen het beter te begrijpen.

Amir

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Klik hier