Vacature: Receptionist

Cybersoek is op zoek naar een: Receptionist (X/V/M – 24-32 uur)

Mensen zijn permanent online om te leren, te werken, te ontspannen, te winkelen en anderen te ontmoeten. Toch kan ruim 20% van de bevolking niet mee in deze digitale ratrace. Cybersoek is een platform voor digitale zelfredzaamheid, door ondersteuning en educatie, waar Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten rondom computervragen. Zo vinden we samen onze weg in de online wereld.

Cybersoek is op zoek naar een receptionist die met plezier het visitekaartje van onze organisatie wil zijn. Als receptioniste ontvang je wekelijks honderden bezoekers tijdens onze computer inloop, waar bewoners zelfstandig gebruik kunnen maken van onze computers of hulp kunnen krijgen bij specifieke vragen. Daarnaast verwelkom je bezoekers die deelnemen aan cursussen of workshops op onze hoofdlocatie aan het Timorplein, wat tevens jouw werkplek is.

We bieden ook computer inloop en cursussen aan in samenwerking met partners in vijf andere stadsdelen. Ons team bij Cybersoek is divers samengesteld en gedreven, bestaande uit 10 medewerkers, 20 freelancers en 60 vrijwilligers. De omvang van onze organisatie is in de afgelopen drie jaar verdubbeld.

Wat zijn jouw werkzaamheden

Wie wij zoeken

Cybersoek ondersteunt de Code Diversiteit en Inclusie. Bij onze organisatie staan gelijke kansen centraal en streven we naar diversiteit en inclusie in ons team. Cybersoek wil dat de digitale wereld voor iedereen toegankelijk is. Een inclusieve ruimte voor onze bezoekers en medewerkers. Daarom moedigen wij mensen met een bi- of interculturele achtergrond, mensen met een arbeidsbeperking (en mensen onderdeel van gemarginaliseerde groepen) nadrukkelijk aan om te solliciteren.

Wat heeft Cybersoek te bieden? Cybersoek is een inclusieve samenleving in het klein. Hier ben je van betekenis. Je ontmoet dagelijks nieuwe mensen, legt waardevolle verbindingen en verkent steeds een onbekende horizon. We hechten waarde aan autonomie en vertrouwen, houden van talent en zijn betrokken naar elkaar. Het betreft een contract voor een jaar.

Wij bieden

Een fijne omgeving met een leuk enthousiast team en collega’s.

Hoe kun je solliciteren? We leren je graag kennen. Stuur je motivatie (dat kan in de vorm van een brief, video of anders) en Curriculum Vitae voor 1 maart 2024 naar Cybersoek onder vermelding van Receptionist naar [email protected]. Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kan je mailen naar onze hoofd bedrijfsvoering [email protected]. Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag bij indiensttreding.

We kijken uit naar je sollicitatie! Team Cybersoek

Zo blij!

Zo blij!

Ik vond emailen en videobellen altijd best ingewikkeld. Ik ben zo blij dat de behulpzame mensen van Cybersoek mij hebben geholpen het beter te begrijpen.

Amir

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Klik hier