Vacature: Vrijwilligers

Vrijwilligers Vacature: Digitaal ondersteuner bij Cybersoek

Cybersoek is een stichting die zich inzet voor digitale inclusie. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot de voordelen die de digitale wereld te bieden heeft. Het hebben van goede digitale apparaten en de mogelijkheid om vaardigheden hierop te ontwikkelen is tegenwoordig essentieel.

Bij Cybersoek bieden wij een plek voor bewoners die de motivatie hebben om hierover vragen te stellen en, wanneer ze er klaar voor zijn, hier ook over te leren.

Samen met de bewoner (met diens hulpvraag), en een dosis geduld, gaan we aan de slag. We hebben altijd een professional in huis die eindverantwoordelijk is. Naast deze docent zoeken wij vrijwilligers die digitaal vaardig zijn en het leuk vinden om medebewoners van Amsterdam te helpen in de digitale wereld.

Je kunt bijvoorbeeld makkelijk instellingen van apparaten aanpassen, digitale formulieren invullen, advies geven over beveiliging van apparaten, helpen bij het maken van een CV in Word, helpen bij het ordenen van foto’s en misschien zelfs programmeren.

Je hoeft zeker niet alles te kunnen – maar je comfortabel voelen in de digitale wereld – en ook kunnen aangeven wanneer je het niet weet – is iets wat aansluit bij onze wensen. Het is belangrijker dat je sociaal bent en verbinding weet te maken met de bewoners.

Cybersoek heeft veel vrijwilligers en een middelgroot team. In de dagelijkse praktijk krijg je vooral te maken met de docent, de projectleider en evt. andere vrijwilligers bij het programma. Op de achtergrond is er ook een vrijwilliger coördinator beschikbaar. Met dit mooie team vieren we graag onze successen. Zo nu en dan een uitstapje, een lunch en ook ondersteuning wanneer je als vrijwilliger door wil groeien, dit is wat we graag bieden. Wil je meer weten? Bel/mail/app met Marita Bon via [email protected] of 0610831683

Tel: 020-6934582 www.cybersoek.nl

Zo blij!

Zo blij!

Ik vond emailen en videobellen altijd best ingewikkeld. Ik ben zo blij dat de behulpzame mensen van Cybersoek mij hebben geholpen het beter te begrijpen.

Amir

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Klik hier